Over mij

Over mij

De manier waarop we content tot ons nemen is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Van kranten, tijdschriften, radio, televisie en de vele platforms die internet biedt, er is een steeds evoluerend proces waardoor mensen meer te weten kunnen komen over de wereld om hen heen.

Maar hoewel de manier waarop we informatie tot ons nemen is veranderd, is één ding altijd hetzelfde gebleven. Het dateert zelfs van voor alle bovenstaande media: onze interesse in de dingen die anderen overkomen. Op papier, televisie of via internet, een goed human interest verhaal levert altijd een krachtige boodschap.

Mijn doel is de impact van deze verhalen op te (h)erkennen en de kracht die in deze verhalen verscholen zit zo goed mogelijk naar buiten te laten komen. Steun mij met een maandelijkse bijdrage door op de oranje knop te drukken, of doneer eenmalig onder een verhaal, zodat ik deze verhalen blijven maken. Ter steun, herkenning, bewustwording, informatie en ja, soms ook voor die heerlijke ‘dit meen je niet!’-factor.

In 2015 werd ik genomineerd voor de Elinea publieksprijs voor artikel van het jaar voor het verhaal XXXX (link volgt)
In 2019 werd ik genomineerd voor een Mercur Award voor ‘artikel van het jaar’ voor mijn drieluik met moeders van IS bruiden ‘Mama, ik zit in Turkije en ik denk dat ik een hele grote fout heb gemaakt.’ (link volgt)