Over mij

Over mij

Sinds 2013 ben ik gevestigd als zelfstandig schrijvend journalist, maar mijn werkelijke schrijf 'carrière' begon ver voor die tijd. Namelijk toen ik op mijn zevende begon aan een uitgebreid oeuvre over een eveneens zevenjarige tweeling, wier grootste hobby het illegaal delven van graven was op het lokale kerkhof.

Buiten een groot aantal verontruste telefoontjes van leerkrachten naar mijn ouders, leverde het me een levenslange liefde voor schrijven op, en daarbij ook de conclusie dat een opzienbarend verhaal altijd een krachtige boodschap afgeeft.

Steun mij met een maandelijkse bijdrage door op de rode knop te drukken, of doneer eenmalig onder een verhaal, zodat ik deze verhalen blijven maken. Ter steun, herkenning, bewustwording, informatie en ja, soms ook voor die heerlijke ‘dit meen je niet!’-factor.

*Vanaf dat ik een klein meisje was, heb ik een fascinatie voor de duistere en donkere uithoeken van de menselijke geest. Waarschijnlijk is dat begonnen toen ik op mijn zesde 'Firestarter' van Stephen King uit mijn moeders boekenkast op zolder (waar de 'volwassen' boeken stonden) pikte, en die stiekem met een zaklamp onder mijn dekbed las, genietend en gruwelend tegelijk.

Het is een liefde die nooit is verdwenen. En dit is dan ook de reden dat ik een speciaal hoekje op mijn site heb ingericht voor de meest bizarre true crime verhalen.

*In 2015 werd ik genomineerd voor de Elinea publieksprijs voor 'artikel van het jaar'.

*In 2019 werd ik genomineerd voor een Mercur Award voor ‘artikel van het jaar’ voor mijn drieluik met moeders van IS bruiden ‘Mama, ik zit in Turkije en ik denk dat ik een hele grote fout heb gemaakt.’

*In 2020 werd ik genomineerd voor de Blendle prijs 'Tijdschriftartikel van het jaar' voor mijn verhaal in VIVA ' Ik ben verslaafd aan de vriend van mijn moeder.'