Cursussen

Een op een coaching

Wil je mijn advies over hoe je moet pitchen, hoe je redacties benaderd of misschien wel iets heel anders? Boek mij dan voor een coaching-sessie. Geef aan waar je hulp en/of advies bij nodig hebt en ik geef je anderhalf uur lang mijn onverdeelde aandacht.

Kosten: 150 euro

Masterclass ‘Vind Jouw Spotlight’ (en kom vaker in de media).

  • Ben jij een geweldige expert op je vakgebied, maar heb je moeite met het krijgen van de juiste exposure?
  • Wil jij in het kaartenbakje van journalisten en redacties terechtkomen als deskundige in jouw niche, met als resultaat meer media aandacht en je naam in de magazines die zich op jouw doelgroep richt?
  • Ben je murw van de uitblijvende of negatieve reacties op jouw persberichten?
Dan is mijn masterclass ‘Vind jouw spotlight’ bij uitstek geschikt voor jou.
Tijdens deze masterclass leer ik je de juiste manieren om in de media te komen en als gevolg daarvan meer naamsbekendheid en een expertstatus op te bouwen. Door mijn jarenlange journalistieke ervaring (ik schreef en schrijf voor VROUW, Flair, VIVA, LINDA. &C en psychologie magazine) weet ik precies waar journalisten en redacties naar op zoek zijn, wat voor soort persberichten de juiste aandacht trekken (en welke direct naar de prullebak verdwijnen) hoe jij je als expert positioneert in de media, en hoe je ervoor zorgt dat je na je eerste interview opnieuw wordt gevraagd. 

Ik doe mee! 

Workshop Zelfstandig publiceren

Als freelance schrijver zijn er in het huidige digitale tijdperk meer opties dan ooit om daadwerkelijk ​​gepubliceerd te worden, want om een verhaal te publiceren (en eraan te verdienen) heb je tegenwoordig geen opdracht van een krant of tijdschrift meer nodig. Als een van de best verkopende freelancers publiceer ik – via Reporters Online – zelfstandig op online kiosk Blendle, waarmee ik een volwaardige extra inkomstenstroom heb gecreëerd die kan oplopen tot duizenden euro’s per kwartaal aan hits en/of donaties. En het mooie is: Een WordPress-site is voldoende. Hoe je dat precies aanpakt? Ik kan het je vertellen in een online sessie ‘zelfstandig publiceren via het internet.’

Via Teams of (tegen meerprijs van reistijd en reiskosten) een persoonlijke afspraak, vertel ik  aan de hand van mijn eigen ervaringen en die van ‘collega’ freelancers,  je over de praktische kanten, de mogelijkheden en de marketing. Omdat het een een op een sessie betreft,  is er alle ruimte voor persoonlijke vragen. 

Duur: 1 uur en drie maal de mogelijkheid om via email vragen te stellen. 

Kosten: 150 euro

Wil je een online sessie ‘Zelfstandig publiceren’  met mij inplannen?


Ik doe mee!